Pormestarin asukasilta järjestetään Lauttasaaressa torstaina 11. marraskuuta

Koivusaari
11. marraskuuta 2021
Pormestarin asukasilta järjestetään 11. marraskuuta kello 19.00–20.30 Lauttasaaren yhteiskoululla. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Pormestarin asukasilta järjestetään 11. marraskuuta kello 19.00–20.30 Lauttasaaren yhteiskoululla. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Ensimmäinen pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta kokoaa ihmiset jälleen yhteen, kun asukasillan järjestelyissä päästään palaamaan paikan päällä järjestettäviin kokoontumisiin. Lauttasaaren asukkaat, Helsingin kaupungin edustajat ja yhteistyökumppanit ovat tervetulleita tilaisuuteen Lauttasaaren yhteiskoululle.

Asukasillan ennakkokysymyksiä ja -aiheita kerätään asukkailta KerroKantasi-palvelussa kyselyllä, joka on avoimesti kaikkien luettavissa ja vastattavissa.

Asukasilta järjestään yhteistyössä Lauttasaari-Seuran kanssa.

Pormestarin asukasilta Lauttasaaressa

Keskusteluilta alkaa kello 19.00 ja päättyy kello 20.30. Illan aikana asukkaat voivat kysyä Lauttasaaren ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja toimialojen johtajilta. Tilaisuuteen voi myös lähettää kysymyksiä viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä. Pormestarin asukasilta näytetään suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Pormestarin asukasilta järjestetään Lauttasaaren yhteiskoululla 11.11. 2021 kello 19.00–20.30 (Isokaari 19, 00200 Helsinki). Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisuutta edistäviä käytänteitä. Lue lisää sivustolta ajankohtaista koronaviruksesta.

Tilaisuus on myöhemmin katsottavissa tallenteena Helsinki-kanavalla.

Lue ja katso lisää:

Helsinki-kanava (Katso tilaisuuden suora lähetys)

Katso

: Tunnelmia Lauttasaaresta.

Katso

: Lauttasaari on rauhallinen paikka elää

KerroKantasi-kysely 

Facebook-tapahtuma 

Löydä tapasi osallistua ja vaikuttaa Helsingin kehittämiseen

Tallenteita aiemmista pormestarin asukasilloista

Kuva: Ari Leppä, Helsingin kaupungin aineistopankki.

Uutinen on julkaistu 15.10. ja sitä on päivitetty 9.11. ja 11.11.