Koillis-Helsingin ajankohtaiset suunnitelmat kootusti esittelyssä verkkotilaisuudessa 2.2.

Uutta Helsinkiä
02. helmikuuta 2022
Vuoden ensimmäinen Uutta Koillis-Helsinkiä –verkkotilaisuus järjestetään 2. helmikuuta kello 17.00. Koillis-Helsingin illassa on mukana Malmin, Pukinmäen, Viikin, Pihlajamäen, Tapanilan, Suutarilan ja Puistolan ajankohtaisia suunnitelmia. Tervetuloa kuulolle!

Vuoden ensimmäinen Uutta Koillis-Helsinkiä –verkkotilaisuus järjestetään 2. helmikuuta kello 17.00. Koillis-Helsingin illassa on mukana Malmin, Pukinmäen, Viikin, Pihlajamäen, Tapanilan, Suutarilan ja Puistolan ajankohtaisia suunnitelmia. Tervetuloa kuulolle!

Koillis-Helsinkiin on suunnitteilla paljon uutta; aluekeskusta Malmi muuttuu ja myös muut koillisen alueet kehittyvät ja tiivistyvät. Verkkotilaisuudessa kaupungin asiantuntijat pitävät tiiviitä esityksiä siitä, kuinka kollinen Helsinki muuttuu tulevina vuosina.

Verkkotilaisuuteen osallistutaan kotisohvalta – valitse ohjelmasta itsellesi parhaat palat!

Illan tarkempi ohjelma ja liittymislinkki löytyy Helsingin kaupungin verkkosivulta hel.fi/asukastilaisuudet. Tutustu ohjelmaan etukäteen ja liity mukaan, kun itsellesi kiinnostavia asioita esitellään.

Kysymyksiä ja aihetoiveita voit esittää etukäteen Kerro kantasi -palvelussa, joka on avoinna 23.1. saakka.

Tilaisuudessa voit esittää kysymyksiä myös chatin kautta.

Ilta alkaa Malmin asioilla ja jatkuu koillisen katsauksella

Tilaisuudessa saat tuoreet tiedot muun muassa alueen asemakaavakohteista, virkistysalueista ja liikenne- ja katusuunnitelmista. Myös alueen yhteisistä asioista kerrotaan.

Tilaisuus alkaa kello 17 Malmin ajankohtaisilla asioilla. Malmin keskustan suunnittelu jatkuu, ja illassa esitellään muun muassa Malmin uuden sairaalan suunnittelua, Pikitehtaan kortteleita ja kerrotaan Ylä-Malmin torin uudistamisesta. Malmin entisen lentokentän on valmisteilla useita kaavahankkeita kuten Kiitotien korttelit, Sunnuntaikorttelit ja Sunnuntaipalstojen suunnitteluperiaatteet sekä ajankohtaisia katu- ja puistosuunnitelmia. Tilaisuudessa kerrotaan myös Malmin entisen lentokentän rakentamisen tilannekatsaus ja avaamisesta virkistyskäyttöön.

Kello 18.10 eteenpäin keskitytään Pukinmäen, Viikin, Pihlajamäen, Tapanilan, Suutarilan ja Puistolan ajankohtaisiin asioihin. Esittelyssä on laaja tilannekatsaus koillisesta ja tilaisuudessa kerrotaan esimerkiksi Kotinummenpuiston ja radan lähistön uusista asunnoista, Pukinmäen suunnitteluperiaatteista ja kaavahankkeesta saadusta palautteesta ja Viikinrannan-Lahdenväylän osayleiskaavasta, jonka aineisto tulee nähtäville 26.1.

Tutustu koko ohjelmaan verkossa.