Pasila Podcast paljastaa Pasilan salat

Pasila
23. helmikuuta 2022
Kuvassa Pasila Podcastin juontajat.

Uusi podcast-sarja ’Pasila Podcast’ sukeltaa Pasilan pintaa syvemmälle. Podcast tuo yhteen pasilalaiset, Pasilassa työskentelevät sekä Pasilasta kiinnostuneet. Kahdeksanosaisessa podcast-sarjassa käsitellään Pasilaa uudella tavalla eri näkökulmista ja aihepiireistä.

Podcastin tavoitteena on lisätä tietoisuutta Pasilasta ja sen tarjonnasta, mahdollisuuksista, historiasta ja tulevasta. Jaksoihin sisältyy myös ’Ajankohtaista’ -osuus, jossa käydään läpi tulevien viikkojen tapahtumat.

Podcastin tekijöinä ja juontajina toimii kaksi nuorta journalismin opiskelijaa, Viivi Koski ja Jenni Könttä. Viivi ja Jenni opiskelevat journalismia Haaga-Helian Pasilan kampuksella. He myös työskentelevät Pasilassa ja Jenni lisäksi asuukin Pasilassa.

Ensimmäinen Pasila Podcast on nyt julkaistu ja voit kuunnella sen Spotifyssä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan aiheesta ’Miten Pasilasta tuli Pasila?’ ja tutustutaan Pasilan historiaan ja kaupunginosan kehitykseen. Jatkossa uusia jaksoja julkaistaan kahden viikon välein. Podcastien kesto on noin 30 min.

Pasila Podcastia voi seurata myös Instagramissa: https://www.instagram.com/pasilapodcast/

PasilaHUB tuottaa podcastin

Pasila Podcastin tuottaa PasilaHUB-hanke, jossa kehitetään Pasilan alueen kuluttajaliiketoimintaa ja luodaan uusia kaupan- ja tapahtuma-alan konsepteja. Kehittämällä aluetta yhdessä Pasilasta syntyy Helsingin uusi sydän, jossa sykkii kaupunkikulttuuri.

PasilaHUB-hanketta koordinoi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, ja siihen osallistuvat myös Metropolia ammattikorkeakoulu, VR, Messukeskus, Mall of Tripla, Sokos Hotel Tripla, Helsingin seudun kauppakamari, Forum Virium ja Business College Helsinki.

Haluatko mukaan kehittämään Pasilaa? Ota yhteyttä!

 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Palveluliiketoiminnan kehittäminen ja muotoilu

Tuija Toivola, kehityspäällikkö, tuija.toivola@haaga-helia.fi, p. 02944 71542

Johanna Kauranen, projektiasiantuntija, johanna.kauranen@haaga-helia.fi, p. 02944 71716

 

PasilaHUB-hanke: https://www.haaga-helia.fi/fi/kampanja/pasilahub