Länsi-Helsingissä tapahtuu − verkkotilaisuudessa esillä alueen ajankohtaiset suunnitelmat

Uutta Helsinkiä
30. maaliskuuta 2022

Läntisessä Helsingissä on käynnissä useita suunnittelu- ja rakentamishankkeita. Munkkiniemen, Haagan, Pitäjänmäen, Konalan, Kannelmäen, Malminkartanon ja Kuninkaantammen ajankohtaisia suunnitelmia esitellään Uutta Länsi-Helsinkiä -verkkoasukastilaisuudessa keskiviikkona 30.3. klo 17−19.30.

Uutta Länsi-Helsinkiä -tilaisuudessa kaupungin asiantuntijat kertovat lyhyiden esitysten avulla, miten Länsi-Helsinki kehittyy tulevina vuosina. Tilaisuudessa saa tuoreet tiedot muun muassa alueen asemakaavakohteista, puistoista sekä liikenne- ja katusuunnitelmista.

Tilaisuus alkaa klo 17 Läntisen bulevardikaupungin eli Huopalahdentieltä Vihdintielle kattavan alueen suunnittelutilanteen katsauksella. Tämän jälkeen on luvassa tietoa siitä, miten sosiaali- ja terveyspalvelut uudistuvat Länsi-Helsingin alueella. Illan jälkimmäisellä puoliskolla klo 18.15. alkaen kuullaan liikenneaiheista kuten Raide-Jokerista sekä OmaStadi -rahoituksella tehdyn koululaisten kävelyreittitutkimuksen tuloksista. Loppuillasta on luvassa myös tiivis katsaus Malminkartanon suunnitteluperiaatteisiin sekä Kuninkaantammen ajankohtaisiin asioihin.

Verkkotilaisuudessa voi kommentoida suunnitelmia ja esittää kysymyksiä

Tilaisuudessa voi kommentoida ja esittää kysymyksiä esiteltävistä asioista keskustelupalstalla ja niihin vastataan mahdollisuuksien mukaan. Kysymyksiä on voinut esittää myös etukäteen Kerrokantasi-palvelussa, ja asiantuntijat pyrkivät ottamaan ne huomioon esityksissään.

Tilaisuuden ohjelma, liittymislinkki, osallistumisohjeet ja seuraavien tilaisuuksien päivämäärät löytyvät osoitteesta hel.fi/asukastilaisuudet. Osallistujan kannattaa tutusta ohjelmaan etukäteen ja liittyä mukaan iltaan, kun itselle kiinnostavia asioita esitellään. Verkkotilaisuudet ovat olleet kaupunkilaisten keskuudessa suosittuja, ja tallenteet ovat keränneet jälkikäteen vielä moninkertaisen katsojakunnan osallistujamäärään nähden. Länsi-Helsingin tilaisuus on myös katsottavissa kolmen kuukauden ajan tilaisuuden jälkeen.