Mellunmäen ja Vesalan alueiden asukkaat kutsutaan pormestarin asukasiltaan 31.3.

Mellunkylä
31. maaliskuuta 2022

Pormestarin asukasilta järjestetään 31. maaliskuutakello 19.00–20.30 Vesalan peruskoululla. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta kokoaa yhteen Mellunmäen ja Vesalan asukkaat, Helsingin kaupungin edustajat ja yhteistyökumppanit.
– Pormestarin asukasilta toteutetaan Vesalan peruskoulussa. On hienoa, että tilaisuutta voi seurata ja kysymyksiä esittää niin paikan päällä kuin verkossa Helsinki-kanavan kautta, kertoo vuorovaikutuspäällikkö TittaReunanen.

Asukasillan ennakkokysymyksiä ja -aiheita kootaan asukkailta KerroKantasi-palvelussa kyselyllä, joka on avoimesti kaikkien luettavissa ja vastattavissa.

Asukasilta järjestään yhteistyössä Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -hankkeen, Mellunmäki-liikkeen sekä Vesalan pienkiinteistöyhdistyksen kanssa.

Kaksikielinen kutsu lähetetään Mellunmäen ja Vesalan alueiden koteihin noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Pormestarin asukasilta Mellunmäen ja Vesalan alueiden asukkaille

Keskusteluilta alkaa kello 19.00 ja päättyy kello 20.30. Illan aikana asukkaat voivat kysyä Mellunmäen ja Vesalan ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja toimialojen johtajilta. Kysymyksiä voi lähettää myös viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä.

Pormestarin asukasilta järjestetään Mellunmäenja Vesalan alueiden asukkaille Vesalanperuskoulussa 31.3.2022 kello 19.00–20.30. (Osoite: Sakara5, 00940 Helsinki)
Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisuutta edistäviä käytänteitä. Lue lisää sivustoltaajankohtaista koronaviruksesta.

Tilaisuus on myöhemmin katsottavissa tallenteena Helsinki-kanavalla.

Lue ja katso lisää:

KerroKantasi-kysely 

Facebook-tapahtuma 

Helsinki-kanava (Katso tilaisuuden suora lähetys)

Löydätapasi osallistua ja vaikuttaa Helsingin kehittämiseen

Tallenteitaaiemmista pormestarin asukasilloista

Kuva: Laura Oja, Helsingin kaupungin aineistopankki.