Uusi Mellunkylä-lehti luettavissa verkossa

Mellunkylä
22. kesäkuuta 2022
Kuvakaappaus Mellunkylä-lehden kannesta

Mellunkylän oman kaupunginosalehden kesänumero on ilmestynyt verkkoversiona. Lehdessä kerrotaan laajasti muun muassa Mellunkylän kaupunkiuudistuksesta.

Mellunkylän aluerakentamisen projektinjohtaja Ritva Tanner kertoo mitä kaupunkiuudistus merkitsee Kontulan ja Mellunmäen alueilla. Lehdessä kerrotaan myös mikä on taiteen prosenttiperiaate ja mitä se merkitsee Mellunkylässä, sekä Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö Forum Viriumin puurakentamisen hankkeesta alueella. Mukana on myös tietoa Mellunkylän asukaspuiston sekä Kivikon frisbeegolf-radan kunnostuksista.

Lehti sisältää monipuolisesti asiaa myös muista Mellunkylän ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista. Lehteä julkaisee Kontukeskus ja kaupunkiuudistusosio on tehty yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Pääset lukemaan lehden tämän linkin kautta.

Mellunkylä on yksi neljästä kaupunkiuudistuksen pilottialueesta Malmin, Malminkartano-Kannelmäen sekä Meri-Rastilan lisäksi. Kaupunkiuudistus on uusi toimintamalli, jonka tavoitteena on kohentaa vanhojen asuinalueiden toimivuutta, viihtyisyyttä ja houkuttelevuutta.

Lue lisää kaupunkiuudistuksesta: uuttahelsinkia.fi/kaupunkiuudistus