Uutta Helsinkiä -valokuva- ja videokilpailu

Helsingin kaupunki järjestää valokuva- ja videokilpailun Uutta Helsinkiä -sivuston hengessä. Kilpailuun toivotaan kuvia ja videoita aidoista tilanteista, asumisesta ja elämisestä Helsingin eri kaupunginosissa.

OSALLISTU NÄIN

  • Valokuva- ja videokilpailu on käynnissä 1.6.2018–31.8.2018.
  • Valokuvat: Postaa kuvasi Instagramissa ja lisää siihen hashtagit #uuttahelsinkiäkuvakisa sekä kuvassa olevan kaupunginosan nimi, esimerkiksi #kalasatama tai #haaga. Voit myös halutessasi kertoa tarkemmin mitä kuvassa on tai missä tilanteessa se on otettu. Kuvat tulevat näkyviin Uutta Helsinkiä -sivuille, jolloin kaupunginosien ja elämisen kirjo aukeaa kaikkien ihailtavaksi.
  • Videot: Videon formaatti voi olla avi, mp4, mpeg, mov, flv, f4v tai wmv. Lähetä video osoitteessa http://oma.helsinkikanava.fi/fi/content/uutta-helsinkia-valokuva-ja-videokilpailu. Kirjoita lomakkeen ”Kuvaus”-kohtaan: kuvauspaikka, kuvauspäivämäärä, keitä videolla esiintyy ja mitä siinä tapahtuu.

 

KILPAILUN TULOKSET JA PALKINNOT

Kilpailun parhaimmiston valitsee tuomaristo, jonka jäsenet vahvistetaan kesän aikana. Voittajat julkaistaan Uutta Helsinkiä -sivuilla syksyllä 2018. Palkittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagram-palvelussa yksityisviestillä tai videoiden yhteydessä jätettyjen yhteystietojen perusteella ja pyydetään ottamaan yhteyttä kilpailun järjestäjään tiettyyn päivään mennessä.

Kilpailun palkinnot:

Valokuvat:

  1. 300 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
  2. 200 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
  3. 100 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen

Videot:

  1. 300 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen
  2. 200 euron lahjakortti valitsemaasi liikkeeseen

Lisäksi Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka jakaa 200 euron stipendit ja kunniakirjat oman raatinsa suosikkikuvan- ja videon tekijöille.

 

SÄÄNNÖT

Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla tai videolla. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama eikä se saa loukata tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä tai muita immateriaalioikeuksia, yksityisyydensuojaa taikka kolmannen tahon oikeuksia eikä kenelläkään muulla osapuolella saa olla kuvaa kohtaan vaatimuksia. Kuvissa ja videoissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä pitää olla suostumus. Järjestäjä hylkää kuvan kilpailusta, mikäli se on syrjivä tai loukkaava taikka muuten kilpailun sääntöjen vastainen. Kilpailuun osallistuvien kuvien ja videoiden tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Kilpailukuvat sijaitsevat ja pysyvät Instagramin palvelimella ja ovat sen käyttöehtojen ja sääntöjen alaisia, vaikka näkyvät myös Uutta Helsinkiä -sivustolla. Kilpailuvideot julkaistaan Helsinkikanava.fi -verkkopalvelussa tai muilla kaupungin ylläpitämillä sivustoilla. Vain kilpailuaikana tehty osallistuminen huomioidaan. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan. 

Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintoon. Mikäli palkitut eivät ota järjestäjään yhteyttä määräaikaan mennessä palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi www.uuttahelsinkia.fi -sivuilla ja muissa kaupungin viestintäkanavissa. Osallistujien mahdollisesti antamia yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen liittyviin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta eteenpäin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten.

Helsingin kaupunginkanslian asiakasviestintä- ja markkinointirekisteri

Instagram ei ole osallisena kilpailussa.

Päivitetty 13.6.2018