Öppet hus på renoverade Olympiastadion 24–30 augusti

Centrum
21.8.2020
Alla är välkomna till invigningen av Olympiastadion via en tv-sändning lördag 22 augusti på Nelonen och Ruutu. Biljetter till de avgiftsfria besökardagarna 24–30 augusti finns att få från onsdag 5 augusti kl. 12.00.

Alla är välkomna till invigningen av Olympiastadion via en tv-sändning lördag 22 augusti på Nelonen och Ruutu. Efter invigningen blir det öppet hus på stadion den 24–30 augusti, till vilket man kan lösa ut en biljett.

Biljetter till de avgiftsfria besökardagarna 24–30 augusti finns att få från onsdag 5 augusti kl. 12.00. Biljetterna kan lösas ut via nätbutiken eller mobilappen lippu.fi. Vid sidan av e-tjänsterna går det att få biljetter i R-kioskerna och på Lippupistes alla försäljningsställen i landet.

Dagarna med öppet hus ordnas utan inträdesavgift och Olympiastadions samarbetspartner är med om att göra dagarna möjliga. Lippupiste tar bara ut eventuella avgifter för beställning och betalningssätt beroende på det valda leveranssättet. Läs mer här om avgifterna för beställning och betalningssätt.

Restriktionerna och myndighetsbestämmelserna till följd av coronaviruset gör att besök på stadion är möjliga bara med biljetter som lösts ut i förväg. Dagarna med öppet hus genomförs utomhus på Olympiastadions A-läktare och på Norra Stadiontorget. Vi iakttar försiktighet och följer myndighetsbestämmelserna.

Läs mer

Olympiastadion

Stadens nyhet: Renoveringen av Olympiastadion färdig

Foto: Wellu Hämäläinen