Kabelfabriken förnyas och kommer närmare besökaren

Busholmen
15.10.2020
Konttori är Kabelfabrikens nya pulserande hjärta. Tanken är att det ska göra besöket lättare, vara en bekväm oas och ge inspiration till kulturella upplevelser. Utrymmet är öppet från måndag till lördag.

Hur kan Kabelfabriken göras till ett ännu bättre kulturcenter? Det var en fråga som dök upp i samband med att byggandet av dansens hus i anslutning till Kabelfabriken inleddes, och nu får frågeställningen för första gången en konkret innebörd med Konttori, Kabelfabrikens nya lobbyservice. Lokalen öppnades och Kabelfabrikens nya visuella profil publicerades den 1 oktober 2020.

Konttori är Kabelfabrikens nya pulserande hjärta

Besökarna kommer till den nya lobbyservicen Konttori genom portgången vid Kabelfabriken. På nedre våningen finns information, ett kafé, en butik och Postens paketautomat. På övre våningen finns arbets- och evenemangslokaler samt ett tidningsgalleri. Konttori är till för alla besökare och hyresgäster vid Kabelfabriken. Tanken är att det ska göra besöket lättare, vara en bekväm oas och ge inspiration till kulturella upplevelser. Utrymmet är öppet från måndag till lördag.

Kabelfabrikens nya visuella profil understryker mångfalden i huset

Tanken var att lyfta fram Kabelfabrikens varierande hyresgäster och tjänster samt uppmuntra besökarna att bekanta sig med husets tjänster och möjligheten att uppleva mera kultur. Samma visuella stil kommer så småningom att sprida sig från Konttori till de övriga delarna av huset. Även Kabelfabrikens webbsidor får en ny design senare i höst.

Läs mer:

Kabelfabriken